Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kraukšķīgās medus piparkūkas

2011. gada 22. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
120 min
1. Visu šo sablenderēju cik smalki varēju ar blenderi un pēc tam ar mīklas rulli vēl smalcināju,lai ir pēc iespējas ādi pagatavoju.
2. maigākas piparkūkas,kuram stiprākas.
3. Mīklas pagatavošana:
4. Katliņā ieliekam margarīnu izkausējam,pievienojam medu,cukuru,ūdeni,karsējam un maisam līdz cukurs izkusis.
5. Pievienojam garšvielas,cepamo pulveri un izmaisam.Maisam iekšā miltus,sākumā maisa
6. Atstājam istabas tempertūrā atdzist.kad mīkla ir atdzisusi,tad rullējam starp diviem cepamā papīra gabaliem,plānu,plānu un spiežam cepumus.
7. Tā kā es
8. Izspiežot ar glāzi lielus aplīšus,izcepam un siltus sarullējam trubinā.Šīs trubiņas varam pildīt piemēram ar biezpiena saldā krējuma krēmu,vai arī ar zefīra krēmu.Būtībā ar ko vēlamies.
9. Šādi mums sanāca ļoti plānas,kraukšķīgas piparkūciņas.
Uz augšu