Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas un šampinjonu žuljēns

2011. gada 17. decembris
Foto: Depositphotos.com
Žuljēnu pasniedz karstu ar baltmaizes grauzdiņiem kā karsto uzkodu. Norādītie daudzumi atbilst vidēji vienai porcijai.
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju, sīpolus un šampinjonus sagriež sev vēlamos gabaliņos. Produktus pakāpeniski apcep - vistu, sīpolus un tad šampinjonus.
2. Visu pārlej ar saldo krējumu, pievieno garšvielas - sāli, melnos piparus, un izkarsē.
3. Ieliek mazā trauciņā un virsū uzlej sakultu olu, pārber ar sieru. Liek cepeškrāsnī cepties uz 7-10 minūtēm 180 grādos.
4. Baltmaizes grauzdiņi: baltmaizi sagriež stienīšos vai izspiež sev vēlamo formu. Liek uz, ar eļļu ieziestas, pannas, apslaka ar eļļu un cep zeltaini brūnus.
Dekorē ar kādu šķēli šampinjonu un zaļumiem pēc izvēles.

Labu apetīti!
Uz augšu