Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja saldajā krējumā ar sojas mērces nūdelēm

2011. gada 16. decembris
Foto: Iesacejs
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež vistas fileju gabaliņos, mazākos ir garšīgāk, bet es pieturējos pie lielajiem. Apber ar garšvielām.
Foto: Iesacejs
2. Liekam vārīties nūdeles ~ 7-10 min. Kad nūdeles izvārījušās aplejam tās ar aukstu ūdeni
Foto: Iesacejs
3. Kad vista jau apcepusies un ir brūna, pielejam klāt saldo krējumu un maisam, kamēr aizvārās
Foto: Iesacejs
4. Kad nūdeles ir mazleit atdzisušas, liek cepties pannā un pielej klāt sojas mērci (to var darīt arī pēc tam, bet šādi, manuprāt, ir labāk).
Foto: Iesacejs
5. Kad nūdeles ir mazliet pacepušās liekam uz šķīvja un uzlej vistas fileju saldajā krējumā.

Labu apetīti!
Uz augšu