"gotiņas"konfektes

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes saldā krējuma
  • 50 g sviesta
  • 1 /2 glāzes ūdens
  • 2 glāzes cukura

Pagatavošana

40 min.
  1. katlā ieber cukuru un pielej ūdeni. Liek uz lēnas uguns un vāra, līdz ūdens sāk tvaikot un cukurs ir brūnīgs. Kad masa sāk biezēt,pievieno saldo krējumu un ļauj vārīties, līdz tas atkal sabiezē un iegūst gaiši brūnu krāsu. Pieliek klāt sviestu un izmaisa, lai tas izkūst un sajaucas ar karameli. Šķīvi pārziež ar sviestu, izlej masu 1cm biezumā, atdzesē, sagriež vēlamos gabaliņos.Labu apetīti!!!:)

Komentāri

ksenija 2014. gada 14. novembris 20:34
Ļoti labi ka te var ātrās receptes
Marite 2014. gada 13. janvāris 20:15
Tam kurs atbildeja uz manu komentaru.
Tu gudriniek pat iedomaties laikam nevari ka ir cilveki kas dzivo arzemes un kuriem nav klaviaturas ar garumzimem. Pat tavs komentars uz manejo ir riesanas. Piedod bet talak uz tavu naidigo attieksmi neatbildesu.
P.S. Tikai glevuliem ir liela mute bet savu vardu neuzdrosinas uzrakstit.
Esmu pamanijusi ka tikai latviesu saitos ir pasi naidigakie komentari, un komentari kas izraisa kaskesanos. Vai tiesam tas butu latviesiem tipiski? Ceru ka. Latviesiem ir daudz labakas ipasibas ar ko paspidet. Varbut tomer ir laiks latviesiem but iecietigakiem un sirsnigakiem un ar cienu pret citiem iztureties.
Marite 2014. gada 9. janvāris 14:51
Nu bet tipiski latvisi komentari daziem. Galvenais saldais ediens ir otrs latvietis. Ka tik kadu varetu apriet un nosunit. Pasi esiet vismaz kadreiz kauto ar citiem padalijusies. Sadas personas parasti egoisti.
Recepte ir tiesam sena, bet tas tiesi ir labi, jo tad zini ka ir daudzi kas to ir meginajusi. Un tas ka pati rakstitaja komenteja pec tam kad ielika rakstu nav nekas negativs un nemaz ne pamats vinu nosunit. Tas pierada tikai to ka vina so recepti atbalsta ka loti labuun ka ta tiesam sanaks.
Paldies Tev Klinta.
Un nepievers uzmanigu tam kas ielicis komentaru, vinam vai vinai pat nebija drosmes ielikt savu vardu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti