Cepumu un biezpiena torte (lētā)

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 pac. cepumu
  • 350 g biezpiena
  • 150 g saldā krējuma
  • 50 g sviesta
  • 50 g želatīna

Pagatavošana

60 min.
  1. Sablendē cepumus sīki. Izkausē sviestu, pievieno cepumiem. Samīca viendabīgu masu.
  2. Liek formā un uz brīdi, ja vēlas liek ledusskapī. Biezpienu samīca, pievieno saldo krējumu. Želatīnu izkausē pievieno biezpiena masai.
  3. Visu liek virsū cepumu pamatmasai. Liek ledusskapī. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar šokolādes skaidiņām.
  4. Lai labi garšo!:)

Komentāri

ina 2013. gada 4. februāris 11:09
sena laba recepte-taču cepumi nemaz nav ar sviestu jāmaisa.Saliek četstūra formā vienu pie otra.Var likt cepumus vairākās kārtās-starp kārtām liek arī skābu ievārījumu-tacu tad ši nemaz nesanāk lēta biezpiena torte-ātri gan pagatavojama.
Žanete 2012. gada 29. septembris 15:00
es ar pilnīgi piekrītu, ka želatīna ļoooooti par daudz un sviesta par maz 2 paciņām cepumu...Recepte garām...diemžēl
Arkadijs 2012. gada 16. jūlijs 22:32
varetu but ļoti ģaršigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti