Kuka ar putukrejumu un augliem

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g sviests
  • 1 glaze cukura
  • 3 olas
  • 1 glaze krejuma
  • Pusotra glaze milti
  • 1 pac.cepamapulvera
  • Ella
  • Dazadi augli
  • Putukrejums

Pagatavošana

50 min.
  1. Ieliek neliela bloda nedaudz atkausetu sviestu,pieber klat 1glazi cukura,un samaisa.Tad panem 3 olas un tas pievieno klat,pectam iliek taja pasa glaze kur bija cukurs,1glazi krejuma,visu kartigi samaisa,tad pievieno pusotru glazi miltus,visu to samaisa,un pievieno klat 1pac.cepamapulvera.Liek sakarseta cepeskrasni uz 200gradiem,apmeram uz 20-35min.Kad kuka tiek atdzeseta sagriez to pa pusem,un vidu iesmere ar putukrejumu tad sagriz dazadus auglus un liek virsu.Otru kartu liek virsu,un pasu augsu ari iesmere ar putukrejumu un uzliek virsu dazadus auglus.Un tad kuku var pasniekt galda!

Komentāri

Agrita 2012. gada 8. marts 10:22
Kāds krejums japienieno saldais vai skābais?
Gvena 2011. gada 16. novembris 17:19
putukrējums ir piederoš protams jau kūkām kur ir augļ!
Es esmu mēģinājusi putukrējums un manderīni un iekšā ir arī manderīni bet tas ir domāts kā manderīnu kūka.Es esmu mēģinājusi arī ābolu kūku abas divas ar putukrējumu ir lieliskas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti