Haizivs steiks

2011. gada 10. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
180 min
1. Iepriekšējā vakārā atbrīvoju steiku no ādas un steiku iemarinēju majonēzē ar zivju garšvielu. Nākamajā dienā ietinam folijā un liekam cepeškrāsnī 200 grādos.
2. Pa to laiku sataisam marinādīti - saspiestas 3 daiviņas ķiploka, smalki sarīvēts pussīpols, pusglāze smalki sagriezta pētersīļa, tējkarote eļļas, ēdamkarote sojas mērces un izspiests citrons vai 2 laimi.
3. Kad steiks ir 30 minūtes cepies, attinam vaļā foliju un pārlejam ar sagatavoto marinādi, satinam un liekam atpakaļ sautēties līdz gatavs - gatavību pārbaudam ar dakšiņu.
4. Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem vai kartupeļiem- pēc pašu ieskatiem!
Uz augšu