Brūnīši

3 1

Sastāvdaļas

  • Braunijiem
  • 115 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 30 g kakao
  • 60 g miltu
  • 2 g sāls
  • 1 g cepamā pulvera
  • Glazūrai
  • 45 g sviesta
  • 15 g kakao
  • 15 ml medus
  • 120 g pūdercukura

Pagatavošana

60 min.
  1. uzkarsē plīti līdz 175 grādiem pēc Celsija.
  2. ietauko un iekaisa ar miltiem veidni.
  3. katliņā izkausē 115gramus sviesta, noņem katliņu no uguns.
  4. iejauc izkausētajā sviestā cukuru un olas. Pēc tam iemaisa arī kakao, miltus, sāli un cepamo pulveri.
  5. gatavo masu ielej veidnē. liek krāsnī cepties. pēc aptuveni 25- 30 minūtēm brūnīši ir gatavi.
  6. Glazūrai saplucina 45gramus sviesta, tam pieliek 15g kakao, 15ml medus un 120 gramus pūdercukura. visu labi samaisa.
  7. izveidojas diezgan bieza glazūras masa, bet tā kā glazēt brūnīšus ieteicams, kamēr tie vēl ir kartsi, tad glazūra lieliski izklājas pār brūnīšiem.
  8. patiesībā cukuru iesaku lietot mazāk, nekā receptē rakstīts, jo brūnīši sanāk ārkārtīgi saldi!
  9. vairāk info un bildes: http://ej.uz/brauniji

Komentāri

Zilean 2014. gada 21. augusts 15:47
gardi!!!! ļoti labs braunijs un glazūra!!MMMMM!!:):)
kaka 2013. gada 28. janvāris 16:25
Es esmu edusi sito kuku vinja ir loti laba bet es esmu edusi ar citu recepti neka seit irminets et gribu ari pateikt lielu paldies tam kurs ito kuku izdomaja sita kuka tagad ir mana pati milaka es sito kuku dievinu
Elīna 2012. gada 28. septembris 17:33
Braunijs patiesi labs :) Man cepās kādu pusstundu ;) Mikla sanāk mazam braunijam, priekšs izmēģināšanas ideāli. Bet nākamreiz dubultošu porciju :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize