Ābolu pīrāgs "garšīgais"

4 1

Sastāvdaļas

  • Milti-350 g
  • Cukurs- 150 g
  • Olas- 3
  • Sāls- 1/4 tejkarotes
  • Cepamais pulveris-1/2 paciņas
  • Sausais baltais vīns- 50 g
  • Augu eļļa -150 g
  • Āboli - 3-5 gabali
  • Kanēlis, vaniļas cukurs

Pagatavošana

35 min.
  1. Olas , cukuru, sāli, vīnu un eļļu ar mikseri vai blenderi saputojam līdz izkūst cukurs. Sajaucam miltus ar cepampulveri un pievienojam pie saputotās masas. Formu ieziežam ar eļļu , ielejam kādu pusi no pīrāga masas, kārtojam ābolus( sagriezti āboli kā kuram patīk) tad pārlejamar atlikušo masu un virsū vēl ābolu kārtu. Pīrāgu parkaisāmar kanēli un vaniļas cukuru. Liekam cepeškrāsnī uz kādam 30 minūtēm pie temperatūras 180 grādi.

Komentāri

Agris 2012. gada 10. janvāris 19:13
ābolus var likt vairāk. ar zemenēm neriskētu :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti