Dzeltenie kabači

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 3 sīpoli
  • 2 tējk. sāls
  • 2 tējk. karija
  • 2 tējk. melno piparu graudiņu
  • 1 tējk. sinepju sēklas
  • 1 /2 glāze cukura
  • 1 glāze ābolu etiķa
  • 2 ēdamk. sagrieztu zaļumu

Pagatavošana

160 min.
  1. Kabačus nomizo, izņem sēklas un sagriež šķēlītēs. Sīpolus sagriež ripiņās. Visu saliek traukā, pārber sāli un atstāj uz pāris stundām atsuloties (trauku labāk izvēlēties plastmasas vai emaljētu). Katliņā ielej 2 glāzes ūdens, pievieno etiķi un garšvielas, uzvāra marinādi. Tad verdošā marinādē ieber sīpolus un kabačus, visu uzvāra un pievieno sagrieztus zaļumus. Pilda karstās vai "izspirtotās" burkās.

Komentāri

Dzidra 2013. gada 16. augusts 14:45
Nav saprotams norādītais laiks - 160 min. Bet cik ilgi jāvāra?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi