Vienkāršā rupjmaizes torte

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 1 /2 glāze cukura
  • 1 /2 rīvētā rudzu rupjmaize vai apmēram 200g rīvmaizes
  • 1 ēdamkarote kartupeļu viete
  • Tālāk rotāšana, pildījums - tas, kas Jums iet pie sirds - ievārījums starp kārtam, šokolādes krēms, putukrējums, saldējums, jogurts, kas tik vien ienāk prātā. To pasu var smērēt arī uz tortes kā glazūru un dekorēt ar riekstiem, ogām un augļiem

Pagatavošana

60 min.
  1. 6 olu dzeltenumus sajauc ar cukuru un kur, kamēr masa kļūst balta.
  2. Pievieno rīvēto rupjmaize vai rīvmaizi un kartupeļu cieti.
  3. Sakuļ arī olu baltumus un viegli iecilā mīklā.
  4. Cep ar miltiem izkaisītā veidnē, sadalot mīklu tik daļās cik kārtas vēlaties un arī atkarībā no pannas izmēra un vēlamās kārtas biezuma.
  5. Cep 200°C apmēram 14-17minūtes.
  6. Kad kārtas ir izcepušās un nedaudz atdzisušas, tad var veidot torti pēc Jūsu ieskatiem - sasmerēt pildījumu starp kārtām, veidot glazūru un dekorējumu tieši tā kā Jūs vēlaties.
  7. LABU APETĪTI. :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize