Boršs

4 1

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa,liellopa gaļa vai vista 500gr
  • Kāposti-1/3 vidēja lieluma galviņas
  • Sīpoli 1vai2 gab
  • Burkāns 1 liels
  • Bietes 2gab
  • Svaigi tomāti 1vai 2 gab
  • Kartupeļi 4gab
  • Sāls,dilles,pētersīļi,krējums

Pagatavošana

60 min.
  1. Izvārīt gaļas buljonu, piemest sāli.Kad gaļa būs gatava izņemt to un buljonā ielikt sagrieztus kartupeļus ar kvadratos sagrieztiem kapostiem.
  2. Kamer vārās buljons gatavojam borša pamatu-
  3. sagrieztus sīpolus,burkānus un sarīvētas(smalki sagrieztas) bietes. Tos apcepam eļļā pievinojam cepšanas laikā tomātus. Kad tas gatavs liekam tos katlā pie citiem dārzeņiem un pivienojam sagrieztu gaļu. Vāram 5 min. .Atļauj boršam ievilkties 5-10 min. Pasniedz ar krejumu.
    sagrieztus sīpolus,burkānus un sarīvētas(smalki sagrieztas)...

Komentāri

Aija 2016. gada 16. oktobris 14:28
Izdevās, super!
Dana 2014. gada 27. augusts 12:07
dosos uz virtuvi un gatavosu:) liekas ka garsigi bus!
vaslav 2014. gada 1. aprīlis 13:02
on ne vkusnei sup

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas