Garšīgie bezē cepumi

5 1

Sastāvdaļas

  • Olas baltums
  • Pūdercukurs
  • *Uz katru olas baltumu 50 gr pūdercukura

Pagatavošana

70 min.
  1. Saputo olas baltumu līdz stingrām putām.
  2. Pēc tam pakāpeniski pievieno pūdercukuru, turpinot putot.
  3. Uz cepešpannas uzklāj cepamo papīru un ar karotīti vai speciālu ierīci veido bezē cepumus pēc vēlamās formas.
  4. Cep 100 grādu temperatūrā apmēram stundu. Pēc cepšanas beigām izslēdz krāsni, bet cepumus vēl kādu brīdi neizņem, lai pažūst.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

linda 2016. gada 3. janvāris 15:35
Tai masai ir jāsanāk tādai šķidrai? Vai arī es kaut ko neesmu līdz galam sapratusi? :D
Maija 2015. gada 1. aprīlis 18:39
Es piemeram,pieliku mammas upeņu zapti un tikai nedaudz cukura,jo zapte jau pati par sevi ir saldena. Man sanaca garšīgi lillā bezē cepumiņi!!! ;-)
annija 2015. gada 12. marts 14:15
man sanaca skidra bet es vinu uzleju uz panas un kad bija gatavs ar naziti pargriezu sanaca garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize