Bumbiņcepumi

3 1
Gards našķis pie tējas.

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s sviesta
  • 3/4 glāze/s brūnā cukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • 50 g šokolādes
  • 2 tējk. sarīvētas apelsīna miziņas
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 2.25 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s sasmalcinātu zemesriekstu
  • 2 olu baltumi
  • Ķirši bez kauliņiem (var izmantot no ievārijuma)

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē sviestu un sakuļ kopa ar cukuru. Pievieno olu dzeltenumus un vēlreiz sakuļ.
    Izkausē sviestu un sakuļ kopa ar cukuru. Pievieno olu dzelte...
  2. Izkausē šokolādi un pievieno masai. Tāpat peivieno apelsīna miziņu, kanēli un vaniļas cukuru un visu kārtīgi samaisa.
    Izkausē šokolādi un pievieno masai. Tāpat peivieno apelsīna...
  3. Beigās pievieno miltus. Masai jābūt stingrai, lai pēc tam var veidot bumbiņas.
  4. Sasmalcina zemesriekstus(es to darīju ar miksera palīdzību). Ar dakšu nedaudz sakuļ olas baltumus.
    Sasmalcina zemesriekstus(es to darīju ar miksera palīdzību)....
  5. No gatavās mīklas veido nelielas bumbiņas.
    No gatavās mīklas veido nelielas bumbiņas.
  6. Tad katru bumbiņu pamērcē olas baltumā un apviļā riekstos.
  7. Bumbiņas liek uz pannas un katru bumbiņai vidū ar pirkstu izveido nelielu bedrīti.
    Bumbiņas liek uz pannas un katru bumbiņai vidū ar pirkstu iz...
  8. Cepumus cep 175 C 12 minūtes vai kamēr riekti sāk palikt brūni.
  9. Gatavajiem cepumiem, izveidotajā bedrītē liek vienu ķirsi.

    Lai labi garšo!
    Gatavajiem cepumiem, izveidotajā bedrītē liek vienu ķirsi....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize