Bumbiņcepumi

2011. gada 7. aprīlis
Foto: Una Cvetkova
Gards našķis pie tējas.
Pagatavošana
60 min
1. Izkausē sviestu un sakuļ kopa ar cukuru. Pievieno olu dzeltenumus un vēlreiz sakuļ.
Foto: Una Cvetkova
2. Izkausē šokolādi un pievieno masai. Tāpat peivieno apelsīna miziņu, kanēli un vaniļas cukuru un visu kārtīgi samaisa.
Foto: Una Cvetkova
3. Beigās pievieno miltus. Masai jābūt stingrai, lai pēc tam var veidot bumbiņas.
4. Sasmalcina zemesriekstus(es to darīju ar miksera palīdzību). Ar dakšu nedaudz sakuļ olas baltumus.
Foto: Una Cvetkova
5. No gatavās mīklas veido nelielas bumbiņas.
Foto: Una Cvetkova
6. Tad katru bumbiņu pamērcē olas baltumā un apviļā riekstos.
7. Bumbiņas liek uz pannas un katru bumbiņai vidū ar pirkstu izveido nelielu bedrīti.
Foto: Una Cvetkova
8. Cepumus cep 175 C 12 minūtes vai kamēr riekti sāk palikt brūni.
9. Gatavajiem cepumiem, izveidotajā bedrītē liek vienu ķirsi.

Lai labi garšo!
Foto: Una Cvetkova
Uz augšu