Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Cīsiņš kārtainajā mīklā

2011. gada 5. marts
Foto: Depositphotos
Ļoti ātri UN VIEGLI pagatavojamas brokastis sev mīļajiem...!!
Sastāvdaļu daudzums atkarīgs cik daudz vēlaties pagatavot.
Pagatavošana
25 min
1. Personīgi kārtaino mīklu pērku veikalā...saldētu.
2. Kārtaino mīklu atlaidina, izrulē (cik biezi vai plāni, gaumes jautājums).
3. Cīsiņus atbrīvo no plēves (ja tāda ir)
4. Ja vēlas pēc garšas asākus cīsiņus, vienā galā nedaudz iegriež gareniski, ar naža galu iesmērē tur sinepes.
5. Kārtaino mīklu griež strēmelēs (lielums atkarīgs no cīsiņu izmēra).
6. Ņem kārtainās mīklas strēmeli un ietin tajā cīsiņu (izskatās kā apsaitēts pirksts). Tad ietītos cīsiņus liek uz pannas, apsmērē ar sakultu olu.
7. Liek cepties cepeškrāsnī 180-200 grādos, kamēr brūni.
8. Var ēst tā pat vai mērcēt tomātu mērcē/ kečupā.
9. Labu apetīti!
Uz augšu