Peldosas salas

5 1

Sastāvdaļas

  • Vienai personai
  • 150 g piens
  • 1 ola
  • 25 g cukurs
  • Vanilins

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu baltumu ar pusi cukura saputo stingraas putaas,ar karoti pikaam liek verdosaa pienaa vienaa kaartaa un apgrozot izkarsee 3-5 minutes.Pec tam pikas ar karoti iznem ara no piena,karto dzilos deserta skivjos.Olas dzeltenumu saputo ar cukuru un vanili,atskaida ar pienu,kuraa karseeja olas baltumu.Un maisot karsee,kamer merce nedaudz sabiezee,un parlej paari olas baltuma salaam vai otradi-vispirms dzilos deserta skivjos ielej merci un tad tajaa ieliek olas baltuma salas. Pasniedz atdzeseetu.
  2. Vienkaarsi pagatavojams un loti garsiigs saldais!

Komentāri

signe 2009. gada 3. novembris 14:47
Latviešu saldēdienu klasika - tieši šādu šo recepti atceros no bērnības, izdodas gandrīz vienmēr! Galvenais, putotos baltumus likt lielās pikās un nepārturēt karstajā pienā, jo tad saplok un sanāk sīksti, nevis pufīgi.
Piecas acis šai receptei!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti