Sākums > Receptes > Zupas

Ātrā un vienkāršā kāpostu - burkānu zupiņa

2011. gada 4. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Katliņā ielej ūdeni (skatoties cik ēdāju).
2. Sagriež kāpostus, burkānus, kartupeļus. Notīra sīpoliņu. Liek katlā sākumā kāpostu un burkānu. Pievieno lauru lapas un veselu sīpolu - vāra.
3. Kad pirmie dārzeņi pavārījušies ~ 15 min. pievieno kartupeļus, sāli, piparus.
4. Vāra līdz visi dārzeņi gatavi. Kad zupa noņemta no uguns, pievieno sasmalcinātus garšaugus un ļauj vēl brīdi garšām savilkties.
Ēd ar krējumiņu.

Lai labi garšo!
Uz augšu