Tuncis ar grill dārzeņiem, mango salsu un citrusu ciedru-sezama mērci

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Tuncis 0.170
  • Sālds 0.002
  • Pipari 0.001
  • Rozā pipari 0.001
  • Cukīnī 0.035
  • Baklažāni 0.028
  • Burkāni 0.030
  • Brokoļi 0.030
  • Zaļumi 0.002
  • Tomāti 0.035
  • Sviests 0.038
  • Pesto 0.030
  • Mango 0.040
  • Saldā čilli mērce 0.012
  • Cukurs 0.009
  • Baltvīns 0.100
  • Demi-glaze 0.080
  • Sezama sēklas 0.008
  • Laims 0.015

Pagatavošana

25 min.
  1. Tuncis
  2. Tunci ierīvējam ar garšvielām, sāli, pipariem, rozā pipariem, nedaudz laima sulas. Liekam uz uzkarsētas pannas un cepam uz vidējas uguns no katras puses 3 minūte. Nosusinām uz salvetes
  3. Dārzeņi
  4. Ņemam cukīnī, baklažānus, burkānus, brokoļus, puķkāpostus, tomātus. Visus dārzeņus cepam uz pannas, beigās uzlejam bazilika pesto. Formējam kantainā formiņā uz šķīvja.
  5. Mango salsa
  6. Mango sagriežas mazos kubiņos, pievienojam saldo čilli mērci.
  7. Citrusu ciedru-sezama mērce
  8. Citrusu ciedru skaidiņas (citrona, laima, apelsīna). Taisam cukura sīrupu, pielejam baltvīnu, piespiežam citronu un apelsīnu sulu. Visu savāra kopā ar ciedru skaidiņām. Ņemam demi-glaze mērci, pievienojam citrusu ciedru sīrupu un sezama sēklas. Iebiezinām ar cieti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni