Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g sausas, sadrupinātas rupjmaizes
  • 100 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 300 g dzērveņu
  • 200 g saputota putukrējuma
  • 100 g sarīvētas tumšās šokolādes

Pagatavošana

15 min.
  1. Izkaltētu, sasmalcinātu rupjmaizi piesūcina ar cukura sīrupu.
  2. Glāzē pamīšus kārto rupjmaizi, dzērvenes un putukrējumu.
  3. Pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lita 2014. gada 22. novembris 17:23
5
Lita 2014. gada 22. novembris 17:22
ir ok

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes