Sākums > Receptes > Deserti

Siera kunkulīši

2005. gada 4. maijs
Foto: Renāte Lakse
Pagatavošana
1 min
1. Pienu, margarīnu un sāli liek katliņā un karsē, līdz tas vārās, tad noņem no uguns, pieber jau izsijātus miltus un aktīvi maisa, līdz visa masa sagājusi viendabīgā lielā kunkulī.
2. Pieliek 1 olu un iemaisa mīklā, tad atstāj drusku atdzesēties.
3. Pa tam lāgam sarīvē sieru, tad liek sieru, krējumu un atlikušās olas klāt mīklai un atkal dikti samaisa visu.
4. Ar tējkarotīti tupina mazas piciņas uz cepjamplāts un liek krāsnī. Jāpiedomā, ka piciņas cepjoties uzpūšas mazliet ij augumā ij platumā.
5. Cep kamēr zeltaini brūns.
6. Autors: Ohlalaa (delfi forums)
Uz augšu