Lēcu un dārzeņu maisījums

4 1
Kolekcijas: Veģetārās
Pilnīgi veģetārais maisījums ir patīkama pārmaiņa. Ja nevēlies ēst pilnīgi veģetāru ēdienu, vari pasniegt to ar ceptu olu. Tas ir piemērots arī pasniegšanai ar marinētām bietēm.

Sastāvdaļas

  • 150 ml vārītu, aukstu zaļo lēcu
  • 2 vārītus, aukstus kartupeļus
  • 1 cukini
  • 2 burkānus
  • 1 dzelteno sīpolu
  • 1 lielu sarkano papriku
  • Sāli un maltus baltos piparus
  • Sviestu, kurā cept sīpolu
  • Eļļu, lai ceptu pārējo
  • Servēšanai
  • Marinētas bietes
  • Ceptas olas

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomazgā cukini un sagriež vienādos kubiciņos. Nomizo burkānus un sīpolus. Sagriež burkānus kubiciņos un sīki sasmalcina sīpolu. Nomazgā un sagriež kubiciņos papriku. Sagriež kubiciņos kartupeļus.
  2. Cep pēc kārtas dārzeņus un sakņaugus. Burkānus un sīpolus ir jācep visilgāk. Lēcas un kartupeļus — vismazāk. Izņem dārzeņus no pannas. Sajauc lēcas, kartupeļus, cukini, sīpolu un papriku.
  3. Pievieno maisījumam sāli un piparus un pirms pasniegšanas uzsilda. Pasniedz ar marinētām bietēm un ceptām olām.
  4. 4 porcijas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni