Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lēcu un dārzeņu maisījums

2010. gada 30. septembris
Foto: Diabēts
Pilnīgi veģetārais maisījums ir patīkama pārmaiņa. Ja nevēlies ēst pilnīgi veģetāru ēdienu, vari pasniegt to ar ceptu olu. Tas ir piemērots arī pasniegšanai ar marinētām bietēm.
Pagatavošana
25 min
1. Nomazgā cukini un sagriež vienādos kubiciņos. Nomizo burkānus un sīpolus. Sagriež burkānus kubiciņos un sīki sasmalcina sīpolu. Nomazgā un sagriež kubiciņos papriku. Sagriež kubiciņos kartupeļus.
2. Cep pēc kārtas dārzeņus un sakņaugus. Burkānus un sīpolus ir jācep visilgāk. Lēcas un kartupeļus — vismazāk. Izņem dārzeņus no pannas. Sajauc lēcas, kartupeļus, cukini, sīpolu un papriku.
3. Pievieno maisījumam sāli un piparus un pirms pasniegšanas uzsilda. Pasniedz ar marinētām bietēm un ceptām olām.
4. 4 porcijas
Uz augšu