Kafijas krēms tortēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 ēd. kar. miltu
  • 1 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 1 -2 ēd k. maltās kafijas
  • 8 ēd.k. cukura
  • 250 kg laba sviesta
  • Van. cukurs
  • 50 kg sarīvētās šokolādes

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu jāizņem no ledusskapja, lai tas paliek mīksts.
  2. Olas + cukurs= samaisīt, + šokol. + milti +
  3. kart. ciete +
  4. uzvārīta kafija ( bez biezumiem) .
  5. Visu saliek katliņā un vāra uz mazās uguns, kamēr masa paliek biezas konsistences.
  6. Jāatdzesē.
  7. Krēmu samaisīt ar sviestu, un jāsamaisa ar mikseri.

Komentāri

annija 2012. gada 31. decembris 11:20
es taisīju mazliet savādāk. Vārot ļoti biezs viņš nesanāca un kūlu mazliet ar roku, nemaz nesaputojot, salēju trauciņos un ledusskapī iekšā. vai ogligāti nepeiciešami milti? man šķiet es nemaz neliku
Ilze 2012. gada 11. februāris 09:49
Loti garsigs man patika

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti