Vilkzivs ar kausētu fetas sieru, ceptiem tomātiem un baziliku

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 700 g vilkzivs filejas
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Baltie pipari
  • Sviests
  • 200 g ķiršu tomātu
  • 1 ēdamk
  • Olīveļļas
  • 1 buntīte bazilika
  • Vārīti kartupeļi vai maize
  • Kausētam fetas sieram
  • 250 g svaiga siera
  • 200 g fetas siera
  • 1 tējk. šķidra medus
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivs filejas apviļā rīvmaizē un apkaisa ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsētā sviestā no katras puses apcep filejas, līdz tās iegūst zeltainu nokrāsu. Uzglabā siltumā.
  2. Katlā iedrupina fetas sieru un pievieno svaigo sieru. Maisot vāra, līdz siers ir izkusis, Pēc garšas pievieno medu, nedaudz sāli un piparus. Atsevišķi apcep uz pusēm sagrieztus tomātus. Zivi pasniedz ar mērci, tomātiem un baziliku, kā arī ar maizi vai kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni