Grilēts zandarts ar sinepju sviestu

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg zandarta
  • 1 sarkanais sīpols
  • 75 g sviesta
  • 3 ēdamk. pētersīļu
  • 1 ½ ēdamk. sinepju sēklu
  • Marinādei
  • 1 sarkanais sīpols
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 3 ēdamk. svaigas citrona sulas
  • 1 -2 tējk. saberztu sinepju sēklu
  • 2 tējk. sāls
  • ¼ tējk. kajennas piparu

Pagatavošana

90 min.
  1. Zandartu iztīra un noskalo. Samaisa visas marinādes sastāvdaļas. Aplej fileju ar marinādi un ļauj 1 h vēsumā ievilkties. Zivi grilē no abām pusēm. Sviestu samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un saberztām sinepju sēklām. Izveido sviesta bumbiņas. Grilētās zandarta filejas pasniedz ar sinepju sviestu. Kā lieliska piedeva ir vārīti kartupeļi un salātu lapas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni