Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zandarts ar citronu un garnelēm

2010. gada 29. jūnijs
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
60 min
1. Zivi notīra, noskalo un ierīvē ar pipariem un sāli. Citronu nomazgā un sagriež gabaliņos. Pētersīļus, dilles noskalo un sasmalcina. Citrona gabalus samaisa ar dillēm, pētersīļiem, sviestu un lielāko daļu garneļu. Zivij sānos iegriež šķēlumus. Tos pilda ar daļu no pildījuma, atlikušo pildījumu liek zivs vēdera dobumā, nostiprina ar irbulīšiem. Zivi liek ieziestā cepam traukā. Virsū liek sviesta piciņas. Cep 45 min., 175°C. Pirms zivs gatava, to pārlej ar krējumu. Ēdienu rotā ar garnelēm un plānām citrona šķēlītēm. Pasniedz ar kartupeļiem un salātiem.
Uz augšu