Dorada ar balto pupiņu biezeni un mērci

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g doradas
  • 230 g balto pupiņu
  • 20 g sviesta
  • 1 citrons
  • 130 ml saldā krējuma
  • 50 ml eļļas
  • 50 ml baltvīna
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Doradu ierīvē ar sāli, pipariem un apslacina ar citrona sulu. Zivi cep no abām pusēm, beigās virsū liekot sviesta gabaliņus. Pupiņas izmērcē, uzvāra un izberž caur sietu. Pievieno sāli, piparus un saputotu saldo krējumu. Atsevišķi katlā uzvāra baltvīnu, pievieno saldo krējumu, sāli un vāra, līdz mērce sabiezē. Doradu pasniedz ar pupiņu biezeni, pārlejot ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni