Grilēta marinēta āte

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 2 ēdamk. svaigas laima sulas
  • ½ tējk. kaltēta timiāna
  • ½ tējk. kaltēta bazilika
  • 1 /8 tējk. kaltēta rozmarīna
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

270 min.
  1. Sajauc olīveļļu kopā ar laima sulu un garšaugiem. Zivi pārlej ar marinādi un tur 4 h ledusskapī. Tad izņem zivi no marinādes un grilē, pievienojot sāli un piparus. Zivs gatava, kad viegli sadalāma ar dakšiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni