Ananasa salsa

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 /2 neliela ananasa
  • 1 čilli
  • Pētersīļa zaļumi
  • 20 cm ingvera saknes
  • Miziņa no 1/2 laima
  • 2 ēd. k. laima sulas
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 /2 tējk. pūdercukura
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Ananasu notīra, sagriež nelielos gabaliņos. Čilli pārgriež uz pusēm, attīra no sēklām, sīki sagriež. Pētersīļu zaļumus sīki sakapā. Sajauc ananāsu, čilli un zaļumus.
  2. Ingvera sakni notīra, ļoti smalki sagriež vai sarīvē.
  3. Laimam norīvē miziņu, sasmalcina.
  4. Traukā sajauc laima sulu, ingveru, pūdercukuru un olīveļļu.
  5. Pārlej ananāsiem, sajauc, nedaudz atstāj, lai savelkas garšas un salsa iegūst īsto aromātu.
  6. Pasniedz pie ceptas vai grilētas cūkgaļas, vistas gaļas.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas