1. Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlēs, sajauc ar olīveļļu, sāli un pipariem. Formu izsmērē ar sviestu un kārto tajā kartupeļu šķēles kā pīrāga pamatni, arī gar formas sāniem. Cep 15-20 min 200 C.
2. Pa to laiku pagatavo pildījumu. Pannā olīveļļā apcep sīpolu, pievieno mazos gabaliņos sagrieztu vistu, sautē 5-7 min. Pievieno sēnes, pieber sāli, piparus un gabaliņu sviesta. Sautē vēl ~ 7 min, pēc tam pievieno spinātus. Līdzko spināti saplok, pannu noņem no uguns.
3. Sakuļ olas ar saldo krējumu, pieber nedaudz sāli.
4. Kartupeļu garoziņu pārkaisa ar ~1/3 sarīvētā siera, virsū liek pildījumu, pārkaisa ar atlikušo sieru un pārlej ar krējuma – olu masu. Cep 180 C ~ 20 min līdz sabiezē pildījums.