Vaniļas biezpienmaize

2010. gada 21. aprīlis
Foto: Arita Cimermane
Pagatavošana
120 min
1. Veido smilšu mīklas pamatni: izkausē sviestu, pagaida, lai atdziest, tikmēr olas sakuļ ar cukuru līdz veidojas baltas putas.
Foto: Arita Cimermane
2. Olu maisījumam pievieno izkausēto sviestu, visbeidzot miltus, kam pievienots cepamais pulv.
Foto: Arita Cimermane
3. Biezpiena daļai: olas sakuļ ar cukuru, pievieno vaniļas cukuru, iejauc biezpienu, kad kārtīgi samaisīts, pievieno nedaudz miltus (var pievienot nedaudz kartupeļu cietes).
Foto: Arita Cimermane
4. Izklāj pannā mīklu. Pacepj 5 min. Tad pārlej ar biezpiena masu un cepj aptuveni vienu stundu 200 grādos.

Labu apetīti!
Foto: Arita Cimermane
Uz augšu