Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti vistu spārniņi, majonēzes un tomātu mērces marinādē

2010. gada 28. marts
Foto: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Pagatavošana
60 min
1. Apraksts attiecas uz abām marinādēm vienādi.
2. Vistas spārniņus sadala 2-3 daļās.
3. Ķiploku sadauza, un smalki sagriež, savieno visas marinādes sastāvdalas, samaisa.
4. Liek dziļā traukā vistas spārniņu gabaliņus, aplej ar marinādi, samaisa;.
5. Piespiež ar vāku, šķīvi un atstāj ledusskapī uz 3-5 stundām.
6. Uz cepampapīra izkāro spārniņus, cep 200 grādos, 30 min no vienas puses, tad, nolej sulu, apriež otrādi, un cep līdz zeltainai krāsai no otras puses.
Foto: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
7. * Tākā vistas spārviņi ātri cepās, tad šoreiz uzsvars tiek likts uz to lai āda būtu zeltaina, un kraukšķīga.
8. Pēc vēlēšanās majonēzes marinādei sāls vietā var likt tādā pat daudzumā gaļas, vistas gaļas garšvielas.
9. Tā pat spārniņus var arī grillēt uz darza grilla.
10. Ieteikums - spārna trešo daļu nav nekāda jēga cept, labāk būs ja no tām tiks izvārīts vistas buljons, jo cepšanās laikā, tas visitcamāk sadegs. :)
11. Lai labi garšo!
Uz augšu