Kartupeļu biezputra ar spinātiem

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi 500 g
  • Piens
  • Spināti 150g (var arī vairāk)
  • Sinepes

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupeļus un izvāra. Nokāš. Ar stapmu sastampā un pievieno pienu, masai ir jāsanāk viendabīgai.
  2. Spinātus, ja tie ir baby, nevajag griezt, bet, ja tie ir lielie spināti, vēlams lapas attīrīt no cietajiem kātiem un sagriezt (saplēst) rupjās strēmelēs. Tad spinātus viegli noblanšē (iemet vārošā ūdeni un uzreiz nokāš) un pievienot kartupeļu biezputrai. Pēc garšas pievieno graudainās sinepes un citas garšvielas.
  3. Labu apetīti!:)

Komentāri

Kristīne 2013. gada 26. maijs 18:16
Man ļoti garšoja tāpēc lieku 10:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni