Mammas saldās baltmaizes

3 1
Mammas saldās baltmaizes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Jebkāda veida baltmaize
  • 1-3 olas, cik daudz maizīšu ceps
  • Cukurs
  • Nedaudz kanēļa
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Baltmaizes šķēli apmērcē sakultā olā, kurai pievienots kanēlis, un uz pannas no abām pusēm apcep skaisti brūnas.
  2. Kamēr baltmaize vēl karsta to apber ar cukuru no abām pusēm, lai cukurs izkūst.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Eliina nununu 2010. gada 25. februāris 17:17
veel var pievienot kaneeli pie olinjaam!!!! :)
Arnis Lāceklis 2010. gada 16. februāris 15:44
Labāk olu uzreiz sakult ar cukuru. Nebūs vēlāk jāķēpājas ar birdināšanu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis