Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļas ezīši

2010. gada 10. februāris
Foto: Ilga
Pagatavošana
30 min
1. * Vistas fileju jāsagriež mazos kubiciņos un jāsaliek vienātraukā.
2. * Pievienojam majonēzi tā, lai visa gaļa būtu masā.
3. * Pievienojam olu, sāli un piprarus (garšvielas pēc ieskatiem).
4. * Pievieno miltus.
5. * Ja ir vēlme, var pievienot arī eļļā zeltaini apceptu mazu sīpoloņu un ķiplociņu.
6. * Visu samaisa kopā un var paturēt kādu pusstundu, lai savelkās garšas.
7. * Sakarsē pannu ar eļļu. Ar karoti liek masas "kļockas" un cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
8. Ceru, ka garšos :)
Uz augšu