Vistas gaļas ezīši

3 1

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Majonēze
  • Ola - 1 gab
  • Milti - aptuveni 2 ēd.karotes
  • Sīpols - ļoti maziņš (ja grib)
  • Ķiploks (ja grib)

Pagatavošana

30 min.
  1. * Vistas fileju jāsagriež mazos kubiciņos un jāsaliek vienātraukā.
  2. * Pievienojam majonēzi tā, lai visa gaļa būtu masā.
  3. * Pievienojam olu, sāli un piprarus (garšvielas pēc ieskatiem).
  4. * Pievieno miltus.
  5. * Ja ir vēlme, var pievienot arī eļļā zeltaini apceptu mazu sīpoloņu un ķiplociņu.
  6. * Visu samaisa kopā un var paturēt kādu pusstundu, lai savelkās garšas.
  7. * Sakarsē pannu ar eļļu. Ar karoti liek masas "kļockas" un cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
  8. Ceru, ka garšos :)

Komentāri

inese sare 2013. gada 7. decembris 18:06
viegla un garsiga uzkoda
anda serga 2010. gada 11. februāris 10:07
tie nav vistas gaļas ezīši, bet es jau nopriecājos , Vistas gaļas ezīši ir vistas fileja ar pildījumu un panēti ar sausiņiem eļļā

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni