Ābolu medus kēkss ar dzērvenēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 karotes medus
  • 100 g sviests / margarīns
  • 1 glāze cukurs
  • 2 olas
  • 1.5 glāzes milti
  • 1 tējkarote soda
  • 3 vidēji āboli
  • 1 glāze dzērvenes

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē medu, pievieno sviestu un sodu. Olas samiksē ar cukuru un pievieno mīklai. Visu samaisa, pievienojot miltus.
    Izkausē medu, pievieno sviestu un sodu. Olas samiksē ar cuku...
  2. Ietaukotā veidnē lej pusi mīklas, izkārto dzērvenes un nomizotus kubiņos sagrieztus ābolus. Pārlej ar atlikušo mīklu.
  3. Cep 200 grādos apmēram 40 min. Gatavu pārkaisa ar kanēli vai pūdercukuru.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Lita 2011. gada 24. novembris 13:13
Manas "garšu kārpiņas iemīlējās" šajā receptē, kopš pirmās reizes, kad pagatavoju un pagaršoju!
paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti