Cukurgailīši ar upeņu garšu

4 1

Sastāvdaļas

30 porcijas
  • 400 g. cukura
  • 2 ēd.k. ūdens
  • 2 ēd.k. etiķa
  • Garšai un krāsai var pievienot upeņu zapti 4 ēd.k

Pagatavošana

25 min.
  1. visu saliek katliņā un karsē uz mazas uguns, kamēr cukurs sāk karamelizēties. Tad lej formiņās vai kā es riekstiņu formās, kad masa mazliet sastīvējusi iesprauž zobu bakstāmo kociņu pa vidukātiņa vietā. Ieliek ledusskapī lai sacietē. Ja vēlāk nevar dabūt ārā no formiņām, tad drusku jāpatur uz uguns un konča būs ārā! Sanāk gardi!

Komentāri

Inga 2014. gada 9. novembris 20:30
Ļoti gardi!
Klāt liku upeņu un smiltsērkšķu sīrupu!
Meitiņa Mārtiņdienas gadatirgū pārdeva
mmm 2011. gada 12. decembris 14:29
Kādēļ vajadzīgs etiķis? Vai 9%? tas nebojā garšu?
Anita Kantāne 2010. gada 15. septembris 14:49
Vienkārši super! Lēju silikona ledus formiņās. Ārā varēja dabūt labi. Vārīju aptuveni 10-15 minūtes. Sacietēja apm. 10 minūtēs. Tad vēl ieliku saldētavā, lai atdziest. Garša super! Zaptes vietā pieliku 2 ēd karotes rozā vīna.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti