Tīnas biezpiena pīrāgs ar āboliem

3 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 100 g sviests
  • 75 g cukurs
  • 1 ola
  • 300 g kviešu milti
  • Pildījumam:
  • 250 g biezpiens
  • 100 g skābs krējums
  • 1 ola
  • 75 g cukurs
  • 1 /2 tejk. vaniļas cukurs
  • 2 -3 āboli
  • Kanēlis

Pagatavošana

50 min.
  1. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Pievieno olu un vēl kārtīgi saputo.
  2. Pievieno miltus un izmaisa viendabīgu mīklu. ieklāj mīklu veidnē un piespiez līdzenā veidā pie pamatnes un tās malām (es izmantoju stikla formu ar robainām maliņām).
  3. Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež šķēlītēs un liek uz mīklas, pāri pārkaisa kanēli.
  4. Samaisa biezpienu ar krējumu, olu un garšvielām. Uzklāj biezpiena masu uz āboliem.
  5. Cep 175 grādu temp apmēram 40 minūtes, līdz pildījums sarecē un malas apbrūnā.
    Cep 175 grādu temp apmēram 40 minūtes, līdz pildījums sarecē...
  6. Lai izdodas garšīgi! :)

Komentāri

Karīna 2010. gada 3. janvāris 17:57
Paldies par gardo recepti! Sanāca ļoti garšīgi, visiem iesaku ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize