Cepumnīca

2009. gada 16. novembris
Foto: Anete
Pagatavošana
1 min
1. *Paņemot 1nu cepumu (horizontāli) uzliec uz tā mazu piciņu krējuma.... un tā ar nākamajiem 4/5 uz priekšu..
2. * Kad esi salipinājusi 4 vai 5cus cepumus kopā tad 1nu paņem un pielipini vertikāli (lai veidojas kā starpsiena)... :)
3. *Kad esi izvedojusi/is kūku sev pa prātam
4. (cik lielu vēlējies) apsmērē visu ar krējumu ( Ja esi saldumu cienītājs uzlej virsū karstu šokolād
5. * kad kūka ir balta (no krējuma) tad lej virsū ievārījumu.. ( ja uzlēji šokolādi tad ievārījums nebūs)
6. *Dekorē kā pati/s vēlies (ar augļiem vai riekstiem.... tikai ne ar šokolādi (ja ir šokolādes pārlējums) vai konfektēm
7. *Liec ledusskapī lai ievelkas~1 stundu vai 1,30 stundas
8. * Nu vari notiesāt savu darbiņu :)
9. * PAGATAVOŠANAS LAIKS IR ATŠĶIRĪGS NO KŪKAS LIELUMA
Uz augšu