Šarlote ar ievārījumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 gl. miltu
  • 1 gl. cukura
  • Ābolu, vai kāds cits ievārījums

Pagatavošana

30 min.
  1. Bļodā iesit olas, pieber cukuru un sakuļ, līdz gaiši dzltenam tonim, pievieno miltus. Visu kārtīgi samaisa. Masa krējuma biezumā.
  2. Ietauko formu mīklu ar aci sadala divās daļās. Ielej pirmo daļu, pāri liek ievārījumu ( kārtas biezums pēc izvēles) tad pāri lej atlikušo mīklu.
  3. Liek cepeškrāsnī un cep līdz zeltaini brūna. Ik pa brīdim pārbauda ar virtuves kociņu vai izcepusies. Kad gatas ņem ārā.
  4. Pasniedz atdzesētu pārkaisītu ar pūdercukuru vai tā pat.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti