Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu stilbiņi ar āboliem

2009. gada 5. novembris
Foto: Zane Sināte
Pagatavošana
80 min
1. Vistu stilbus ievieto maisiņā, kurš nāk līdzi garšvielām, ieber garšvielas un liek uz 50 min cepeškrāsni sautēties stikla traukā, bet bez vāka, jo maisiņš karstumā uzpūtīsies.
2. Tikmēr noskalo spinātu lapas un izgriež āboliem serdītes un sagriež vidēji biezās daiviņās.
3. Pēc ~ 50min stilbiņus ņem ārā. Vistu stilbus no maisiņa izņem un kopā ar suliņu, kas būs iztecējusi, ielej atpakaļ traukā. Pa virsu saber ābolus un saliek spinātu lapas. Spināti ēdienam garšu nepiedod, vismaz mēs nejutām. Taču tie ir veselīgi, tādēļ pievienojām :)
4. Liek trauku atpakaļ cepeškrāsni uz ~15 min. Kad āboli kļuvuši mīksti, ēdiens ir gatavs. Mēs ēdām ar vārītiem kartupeļiem. Bija patiešām garšīgi, pirkstiņus vien laizījām :)
5. Labu apetīti
Uz augšu