Sarkanās lēcas

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāze sarkano lēcu
  • 1 /2 glāze ūdens
  • 1 liels sīpols
  • 2 ķiplok daiviņas
  • 1 glāze sasmalcinātu tomātu (bez mizas)
  • 1 ēdam karote ingvera
  • 2 tēj.karotes paprika
  • 2 ēdam karotes koriandra
  • 1 /2 ēdam karotes sāls
  • 1 ēdam karote garam masala (garšvielu maisījums)
  • 1 svaigs čilli
  • 1 /2 ēdam karotes kurkuma
  • Sāls un eļļa pēc vajadzības

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā lēcas aukstā ūdenī un pamērcē tās apmēram 20 min.
  2. Uzkarsētā pannā ielej eļļu un liek cepties ķiplokus un ingveru,
  3. tad smalki sagrieztu sīpolu. Sīpolus cep kamēr tie ir zeltaini brūni,
  4. tad pievieno tomātus un visas nepieciešamās garšvielas un kad tas ir apmaisīts pielej ūdeni.
  5. Masai pievieno lēcas un sautē 15/20 min, ja nepieciešams pievieno vēl ūdeni.

Komentāri

Silencio 2014. gada 28. augusts 22:08
Izcili!
kakaka 2014. gada 4. maijs 11:08
ņam ņam

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni