Sākums > Receptes > Zupas

Kokosriekstu piena zupa ar sēnēm un garnelēm

2009. gada 20. oktobris
Foto: Zane Munka
Pagatavošana
30 min
1. Sīki sīki sakapā citronzāles kātiņus un ingveru;
2. Šampinjonus nomizo un sagriež šķēlītēs un apkarsē (nevis sacep) uz pannas bez taukvielām;
3. Ielej katlā kokosriekstu pienu, pievieno ingveru un citronzāli, mazliet pakarsē, tad pievieno 3 ēd.k. karija pastas;
4. Pievieno garneles un šampinjonus un vāra uz lēnas uguns līdz zupa uzvārās, tad pievieno Fish sauce un no laima izspiestu sulu. Svarīgi ir pievienot laima sulu īsi pirms vārīšanas beigām (~1min), jo ja laima sulu pievieno par ātru un turpina zupu vārīt, tā kļūst rūgta.
5. Zupa gatava!
Uz augšu