Ķirbju biezzupa ar tomātiem un grauzdiņiem

4 1
Goda vietā tagad rudenī ir ķirbis! No tā tik daudz ko var pagatavot, sākot no zupām un sautējumiem līdz kēksiem un ķīseļiem!
Šī biezzupa ir mūsu mīļākā rudens zupa! Bērnam tā garšo, ka vienmēr vajag papildporciju!

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
  • Burkāni
  • 1 ēd.k. kausētā siera
  • Tomāti
  • Baltmaize
  • Garšvielas - mums tās ir Herbes Sešu garšu sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Tātad - ķirbi sagriež gabaliņos.
    Tātad - ķirbi sagriež gabaliņos.
  2. Sarīvē burkānus, liek kopā ar ķirbi katliņā, pielej ūdeni un liek vārīties.
    Sarīvē burkānus, liek kopā ar ķirbi katliņā, pielej ūdeni un...
  3. Uzkarsē cepeškrāsni. Uz pannas klāj cepamo papīru, kur saliek sagrieztu baltmaizi, to pārber ar garšvielām un liek uz 5 -10 minūtēm cepeškrāsnī.
    Uzkarsē cepeškrāsni. Uz pannas klāj cepamo papīru, kur salie...
  4. Grauzdiņi gatavi! Kad ķirbis un burkāni izvārījušies mīksti, sablenderē tos kopā.
    Grauzdiņi gatavi! Kad ķirbis un burkāni izvārījušies mīksti,...
  5. Pieliek vienu ēdamkaroti kausētā siera.
  6. Samaisa, un gatavs! Lej bļodiņā, piegriež svaigu tomātu.
    Samaisa, un gatavs! Lej bļodiņā, piegriež svaigu tomātu.
  7. Pārber grauzdiņus, zaļumus, ja ir vēlme.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

jānis 2011. gada 29. septembris 14:46
Pamēģiniet pie tā paša -biezeņa pievienot viegli apceptus ķiplokus un papriku un pirms pasniegšanas uzkaisīt pētrsīļus un selerijas.Apgrauzdētu maizīti var ēst atsevišķi un ja vēl virsū uzsmērē vieglā kārtiņā pikantu sieru-fantastiski!
Aina 2011. gada 27. februāris 12:07
Tam visam vēl klāt apceptu sīpolu un kausēto sieru vairāk var likt! Būs vēl labāk!
Arta 2010. gada 11. oktobris 17:40
Brīnišķīga! :) Paldies par recepti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas