Bumbieru ievārījums ar safrānu un čili

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg bumbieru
  • 1 /2 g safrāna
  • 1 čili pāksts
  • 300 ml Dansukker baltā cukura sīrupa (tā vietā var izmantot 200 ml ūdens un 100 g cukura)
  • 330 g Dansukker ievārījuma cukura 1+3 vai 500 g parastā Dansukker ievārījuma cukura

Pagatavošana

40 min.
  1. Bumbierus nomizo, izgriež serdes un sagriež smalkās sķēlītēs. Kopā ar safrānu un cukura sīrupu liek katlā un uzvāra, laiku pa laikam apmaisot. Turpina vārīt 5-7 minūtes. Čili noskalo, sasmalcina (sēk;las var atstāt vai izņemt pēc vēlēšanās) un kopā ar ievārījuma cukuru liek katlā. Visu vēlreiz uzvāra, pavāra 2-5 minūtes un lej burkās. Šis ievārījums labi garšo kopā ar sieru, ceptu gaļu, grauzdiņiem utml.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi