Ceptas ribiņas

5 1

Sastāvdaļas

  • Majonēze
  • Garšvielas
  • Ribiņa
  • Eļļa
  • Ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Traukā ieliek majonēzi un garšvielas
    Traukā ieliek majonēzi un garšvielas
  2. Ieliek bļodā ribiņas un atstāj uz 30 minūtēm, lai ievelkas.
    Ieliek bļodā ribiņas un atstāj uz 30 minūtēm, lai ievelkas.
  3. Paņem cepešpanna ieliek cepamo papīru, ielej ūdeni un pielej eļļu.
    Paņem cepešpanna ieliek cepamo papīru, ielej ūdeni un pielej...
  4. Saliek ribiņas un liek cepeškrāsnī.
    Saliek ribiņas un liek cepeškrāsnī.
  5. Kad viena puse izcepusies apgriež un cep otru pusi.
    Kad viena puse izcepusies apgriež un cep otru pusi.
  6. Ribiņas gatavas.
    Ribiņas gatavas.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Alla Borisovna 2015. gada 15. augusts 10:52
Kas tās par garšvielām? Pēc attēla liekas, ka vecā labā vegeta?
Liene 2013. gada 8. augusts 12:45
Tieši tā gaļu griezt nevajag, bet es vēl klāt pielieku sagrieztos un apceptos sīpolus
arcus 2010. gada 21. jūnijs 18:58
Ja gaļa sagriezta tā kā redzams foto, tad tā nekādā gadījumā nav saucama par ribiņām. Tā varētu būt vienkārši cepta cūkgaļa.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni