Vistas fileja ar sviesta pupiņām

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 500 g sviesta pupiņas (ar visām pākstīm - tikai nepāraugušas)
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 250 ml saldā krējuma
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas

Pagatavošana

40 min.
  1. Iesākumā sālsūdenī novāra apm. minūtes 15 sviesta pupiņas ar visām pākstīm (jāseko, lai viņas ir mīkstas, taču noteikti - ne izšķīdušas). Nokāš un nogriež pākstīm abus galus. Tad sagriež mazākos gabaliņos (es griežu uz pusēm).
  2. Uz pannas eļļā apcep nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju. Pievieno un apcep smalki sagrieztu sīpolu, pievieno sagrieztu (vai caur spiedi sasmalcinātu) ķiploku. Pievieno saldo krējumu, sāli un garšvielas (kas nu kuram garšo) un pasautē uz nelielas uguns min. 15-20. Gatavs :)
  3. Kā piedevas var izmantot varītus, ceptus kartupeļus, rīsus utt.

Komentāri

Rasa S. 2009. gada 9. septembris 15:15
Aizmirsu pierakstīt, ka tad, kad apcepta vista, tai jāpievieno sviesta pupiņas un tad jālej virsū saldais krējums :)))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni