Sīpolu klopsis

2009. gada 5. septembris
Foto: Ilga
Pagatavošana
65 min
1. Sagriež gaļas šķēlītes aptuveni 1 cm biezumā un saklapē ar gaļas āmuriņu.
2. Gaļu apviļā miltos, kas sajaukti ar sāli un pipariem.
3. Gaļu apcep uz pannas, lai rodas garoziņa - aptuveni 3 min, katru pusi, bet neizcep līdz galam.
4. Gaļu sakārto kastrolī.
5. Uz pannas sacep sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi un ieliek katliņā pie gaļas kopā ar tauciņiem no pannas.
6. Pie gaļas pielej ūdeni, lai tā ir nosegta un sutina ar vāciņu aptuveni 40 min.
7. Miltus sajauc ar pienu un ielej pie gaļas kastrolī.
8. Pievieno sāli, piparus un lauru lapas un uz mazas uguns gatavo vēl aptuveni 15 min.

Labu apetīti!
Uz augšu