Sīpolu klopsis

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 g Liellopa vai cūkgaļas filejas
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 lieli sīpoli
  • 1 tējk. miltu
  • 0.5 l piena
  • Lauru lapas

Pagatavošana

65 min.
  1. Sagriež gaļas šķēlītes aptuveni 1 cm biezumā un saklapē ar gaļas āmuriņu.
  2. Gaļu apviļā miltos, kas sajaukti ar sāli un pipariem.
  3. Gaļu apcep uz pannas, lai rodas garoziņa - aptuveni 3 min, katru pusi, bet neizcep līdz galam.
  4. Gaļu sakārto kastrolī.
  5. Uz pannas sacep sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi un ieliek katliņā pie gaļas kopā ar tauciņiem no pannas.
  6. Pie gaļas pielej ūdeni, lai tā ir nosegta un sutina ar vāciņu aptuveni 40 min.
  7. Miltus sajauc ar pienu un ielej pie gaļas kastrolī.
  8. Pievieno sāli, piparus un lauru lapas un uz mazas uguns gatavo vēl aptuveni 15 min.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

sandis123 2011. gada 3. marts 18:55
mēs tagad taisisim sīpolu klopsi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni