Vimbu pirkstiņi

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Svaiga vimba,sīpoli,olas,milti

Pagatavošana

40 min.
  1. no svaigas vimbas nogriežam filejas(jārēķina ka no pilnās zivju masas sanāk apmēram 30 % gatavās gaļas).samaļam gaļasmašīnā.pie reizes piemaļam sīpolu un ķiploku.pieliekam olu,garšvielas,svaigas dilles.beram klāt miltus un jaucam kamēr tāda diezgan pabieza masa sanāk.tagad sākās pats lielākais pinķeris,dabūt to visu uz iesma.(uz pannas elementāri)saviļājam pēc iespējas tievākus pirkstiņus,izvārtam miltos un karstā eļļā drusciņ apraujam.vienigais veids kā turās uz iesma.kurinam uguni un uz oglēm liekam cepties.rezultātā sanāk feina kraukšķīga garoziņa apkārt.tās pūles ir to vērtas:)))

Komentāri

LD 2010. gada 9. jūnijs 11:52
Tas būs labs, vimbas ir, eju gatavot.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni