1. Biezpienu sajauc ar cukuru (lielāko daļu) un skābo krējumu, un pierīvē nedaudz citrona mizizņu. Uz pannas uzgrauzdē auzu pārslas un, kad tās jau pietiekami brūnas, pieber nedaudz cukura, sparīgi izmaisa līdz cukurs karamelizējies un auzu pārslas viegli ķepīgas.Masu noņem no uguns un ik pa brīdim pamaisa, lai auzu pārslas nesaķep. Augļus nomizo un sagriež ripiņās.
2. Tad ņem trauciņu ar stāvām malām, apakšā ieber kārtu ar apgrauzdētajām auzu pārslām, tām pāri liek pusi biezpiena masas, tad liek augļus, atkal pārslas, biezpienu un beidzamās atkal pārslas. Liek ledusskapī uz vismaz pāris stundām. Porcijās dala ar karoti uzmanīgi (lai tiek visas kārtas).