Sākums > Receptes > Zupas

Broilera (vistas) gaļas zupa

2009. gada 11. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Sagriež broilera gaļu strēmelītēs un liek cepties, kad gaļa mazliet apcepusies, tad pa virsu pārber garšvielas, lai iesūcas gaļā.
2. Katliņā ielej 3 litrus ūdens (ūdens var būt karsts, tā ātrāk sāksies vārīšanās process).
3. Liek gaļu katliņā pie ūdens.
4. Tad burkānus nomizo un sagriež gabaliņos, tādā svaigā veidā arī liek katliņā.
5. Tad kartupeļus nomizo un arī pievieno katliņa saturam, taču jaskatās, vai burkāni jau pietiekami izvārījušies. Beigās ber makaronus. Papildina ar sāli un pipariem pēc garšas.
Pasniedz ar krietnu daudzumu svaigu zaļumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu