Broilera (vistas) gaļas zupa

4 1
Broilera (vistas) gaļas zupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g broilera filejas
  • 6 kartupeļi
  • 3 burkāni
  • Nedaudz makaronu
  • 3 l ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi pasniegšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež broilera gaļu strēmelītēs un liek cepties, kad gaļa mazliet apcepusies, tad pa virsu pārber garšvielas, lai iesūcas gaļā.
  2. Katliņā ielej 3 litrus ūdens (ūdens var būt karsts, tā ātrāk sāksies vārīšanās process).
  3. Liek gaļu katliņā pie ūdens.
  4. Tad burkānus nomizo un sagriež gabaliņos, tādā svaigā veidā arī liek katliņā.
  5. Tad kartupeļus nomizo un arī pievieno katliņa saturam, taču jaskatās, vai burkāni jau pietiekami izvārījušies. Beigās ber makaronus. Papildina ar sāli un pipariem pēc garšas.
    Pasniedz ar krietnu daudzumu svaigu zaļumu.

    Labu apetīti!
    Tad kartupeļus nomizo un arī pievieno katliņa saturam, taču...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas